AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni motosiklet almak

Kahve falında yeni motosiklet almak

Kahve falında yeni motosiklet almak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, o işi canlandıracağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni motosiklet almak gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Kahve falında yeni motosiklet almak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate işarettir.

Kahve falında motosiklete görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motosikletli adam görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye inanılır.

Kahve falında kırmızı motosiklet sürmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet eder.

Kahve falında motosikletle kaçmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında motosiklet kaskı görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında motosikletten düşmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında motosiklete binmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir