AnaSayfa / Genel / Kahve falında motora binmek

Kahve falında motora binmek

Kahve falında motora binmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, başarılı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında motora binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi aslında çok fazla istemediğiniz veya kafada soru işaretleri yaratan işler yapmaya zorlayabilirler.

Kahve falında motorsiklete binmek zorluğa düşeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürat motoruna binmek çok uğraş vereceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motora ters binmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz motora binmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle motora binmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle motora binmek zor zamanların çok eskide kalacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hız motoruna binmek elinden gelen herşeyi yapacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında motorun arkasına binmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir