AnaSayfa / Genel / Kahve falında motor anahtarı görmek

Kahve falında motor anahtarı görmek

Kahve falında motor anahtarı görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hastalıklarının son bulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında motor anahtarı gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Kahve falında motor anahtarı görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarış motoru kullanmak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında motor yarışı yapmak manevi olarak çok yıpranılacağına, rahata kavuşmaya alamet eder.

Kahve falında motorla ağaç kesmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalettir.

Kahve falında sarı motor görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında kayıklı motor görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, itibarının ve makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında motorun çalındığını görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak motoru görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir