AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak motoru görmek

Kahve falında uçak motoru görmek

Kahve falında uçak motoru görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçak motoru gördüyseniz:

  • Çevrenizin takdirini uyandırabilecek başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında uçak motoru görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında motor sürmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında motorla gezmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalet eder.

Kahve falında motor kaskı görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında motordan düşmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil motor görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında ağaç motoruyla ağaç kesmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Kahve falında motor yarışı yapmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir