AnaSayfa / Genel / Kahve falında morali bozulmak

Kahve falında morali bozulmak

Kahve falında morali bozulmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında morali bozulmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Kahve falında morali bozulmak düzenli bir işe kavuşulacağına, atılan adımların zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında morali bozuk olmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında moralsiz olmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında moral vermek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında birine moral vermek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında morali bozuk görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir