AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine moral vermek

Kahve falında birine moral vermek

Kahve falında birine moral vermek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine moral vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konuları kendinize saklamalı işinizle meşgul olmalısınız.

Kahve falında morali bozulmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında morali bozuk olmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında moralsiz olmak hayatına yeni bir yön vereceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında moral vermek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında morali bozuk görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine moral vermek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir