AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı erik toplamak

Kahve falında kırmızı erik toplamak

Kahve falında kırmızı erik toplamak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, önemli işler yapacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı erik toplamak gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Kahve falında ağaçtan kırmızı erik toplamak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, galibiyetlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı erik toplamak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı erik topladığını görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ve yeşil erik görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına inanılır.

Kahve falında dalından kırmızı erik yemek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında büyük kırmızı erik görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan kırmızı erik yemek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı erik görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir