AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mont görmek

Kahve falında yeni mont görmek

Kahve falında yeni mont görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yenileceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni mont gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında yeni mont giymek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, müjdeli haberle geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni deri mont giymek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, mutluluğunun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir mont almak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni mont görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni mont almak kolaylığa kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında montunu başkasına vermek şansının ve kısmetinin kapanacağına, ticaretinin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında deri siyah mont giymek iş hayatında atılıma geçeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz mont görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir