Kahve falında mobilya satın almak

Kahve falında mobilya satın almak kişinin kazancının çoğalacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mobilya satın almak gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında mobilya satın almak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya satın almak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mobilya satmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ahşap mobilyalar görmek huzurlu günlerin biteceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Kahve falında mobilyalı ev görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mobilya görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı mobilya görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odası mobilyası görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top