AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlemeli yorgan görmek

Kahve falında işlemeli yorgan görmek

Kahve falında işlemeli yorgan görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında işlemeli yorgan gördüyseniz:

  • Anılarınızın üzerinden geçmeniz ilerlemek için gerekli cevapları bulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında işlemeli yorgan görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz işlemeli elbise görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işleme işlemek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işarettir.

Kahve falında bölme işlemi yapmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında işlemeli kılıç görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işlemeli yatak örtüsü görmek moralinin düzeleceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarpma işlemi yapmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bölme işlemi görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir