Kahve falında ciğer piştiğini görmek

Kahve falında ciğer piştiğini görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer piştiğini gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Kahve falında ciğer piştiğini görmek dertlerinin günden güne artacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında aşure piştiğini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında çorba piştiğini görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek piştiğini görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, iş projelerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında düğün yemeği piştiğini görmek güzel günlerin geleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında tencerede yemek piştiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işarettir.

Kahve falında köfte piştiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın piştiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir