AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlere çay ikram etmek

Kahve falında misafirlere çay ikram etmek

Kahve falında misafirlere çay ikram etmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, duygularının ön plana çıkacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlere çay ikram etmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında misafirlere çay ikram etmek rızkın da ömür boyu süreceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında misafire çay ikram etmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek yardımcı olmayacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Kahve falında misafire karpuz ikram etmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Kahve falında misafire balık ikram etmek çok güzel işlere gireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında misafire ikram hazırlamak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında misafire ikramda bulunmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir