AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilgisiz sevgili görmek

Kahve falında ilgisiz sevgili görmek

Kahve falında ilgisiz sevgili görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilgisiz sevgili gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber almak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilgisiz sevgili görmek bereket ve zenginlik bulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin ilgisini görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin sizinle ilgilendiğini görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini ilgisiz görmek işini kaybedeceğine, ona göre davranacağına delalet eder.

Kahve falında ilgi alaka görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında cinlerle ilgili konuşmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir