Kahve falında mihraba çıkmak

Kahve falında mihraba çıkmak kişinin her daim iyi anılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, müjdeli bir haber alacağına, kapanan kapıların açılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında mihraba çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük veya daha tecrübeli kişiler zor zamanlarınızda size fikir verebilirler.

Kahve falında mihraba çıkmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mihrap görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mihrab görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Kahve falında okul merdivenlerinden çıkmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye çıkmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında aileyle tatile çıkmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivene inip çıkmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir