AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezbaha et görmek

Kahve falında mezbaha et görmek

Kahve falında mezbaha et görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, mekân değiştireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezbaha et gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mezbaha et görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına işarettir.

Kahve falında mezbaha görmek güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında martı eti yemek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınların kavga ettiğini görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin secde ettiğini görmek hanesinin bollukla dolacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü köpek eti yemek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret eder.

Kahve falında et şişi görmek haksızlık yapmayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinin iflas ettiğini görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir