Kahve falında mezarlıkta yemek yediğini görmek

Kahve falında mezarlıkta yemek yediğini görmek inancını bir kenara atacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta yemek yediğini gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Kahve falında mezarlıkta yemek yediğini görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet eder.

Kahve falında birine yemek yedirdiğini görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yemek yedirmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğuna yemek yedirmek sevgi göreceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında babanın yemek yediğini görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek yapıp yedirmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğe yemek yedirmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir