AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla piknik yapmak

Kahve falında arkadaşlarla piknik yapmak

Kahve falında arkadaşlarla piknik yapmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla piknik yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşlarla piknik yapmak günbegün kötüleşeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle piknik yapmak makam ve söz sahibi olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında dere kenarında piknik yapmak işlerin eski haline döneceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırda piknik yapmak işindeki verimliliğinin artacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında ailecek piknik yapmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kısmetlerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında dağda piknik yapmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde piknik yapmak borcunun da hafifleyeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir