AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda dirilmek

Kahve falında mezarda dirilmek

Kahve falında mezarda dirilmek aydınlık bir döneme girileceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda dirilmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda ölünün dirildiğini görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında mezarda dirilmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işarettir.

Kahve falında mezardan dirilmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedenin dirildiğini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen akrabanın dirildiğini görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat etmiş annesinin dirildiğini görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir