AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta kalabalık görmek

Kahve falında mezarlıkta kalabalık görmek

Kahve falında mezarlıkta kalabalık görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta kalabalık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık ve kalabalık görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık mezar görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı kalabalık görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kalabalık görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mezarda kalabalık görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta kalabalık insanlar görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu kalabalık görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta kalabalık yatmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir