AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık mezar görmek

Kahve falında kalabalık mezar görmek

Kahve falında kalabalık mezar görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinden feragat edeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık mezar gördüyseniz:

  • Limitlerini aşan ya da sınırlarını zorlayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında mezarlıkta kalabalık görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, parasına da para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda kalabalık görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalık mezar görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığı kalabalık görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kalabalık insanlar görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık ve kalabalık görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık koşmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kalabalığa girmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir