AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık ve kalabalık görmek

Kahve falında mezarlık ve kalabalık görmek

Kahve falında mezarlık ve kalabalık görmek mevkie edineceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık ve kalabalık gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta kalabalık insanlar görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık ve kalabalık görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda kalabalık görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık mezar görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığı kalabalık görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta kalabalık görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalık bayan görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye işaret eder.

Kahve falında az kalabalık görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir