AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ezan okumak

Kahve falında mezarlıkta ezan okumak

Kahve falında mezarlıkta ezan okumak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, işlerinizin bozulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ezan okumak gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Kahve falında mezarlıkta ezan okumak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün ezan okuduğunu görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında kadin ezan okumak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında minareden ezan okumak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, ağır günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mescidde ezan okumak sağlam bir kariyer edineceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak maddi gücünün yerine geleceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesli ezan okumak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin ezan okuduğunu görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir