AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta bayrak görmek

Kahve falında mezarlıkta bayrak görmek

Kahve falında mezarlıkta bayrak görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta bayrak gördüyseniz:

  • Daha ayağı yere basan sunumlar yapmak, öneri veya açıklamalar getirmek ya da sözler vermek istediğinizi elde etmenizde size daha fazla fayda sağlayabilir.

Kahve falında türk bayraklı mezar görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üstünde bayrak görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşında bayrak görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta bayrak görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında mezara bayrak asmak tabiatı kötü olan kişiye, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda bayrak görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amerika bayrağı görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürt bayrağı görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir