AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda namaz kılmak

Kahve falında mezarda namaz kılmak

Kahve falında mezarda namaz kılmak işlerinin düzene gireceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında mezarlıkta namaz kılmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında mezar üzerinde namaz kılmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalettir.

Kahve falında mezar içinde namaz kılmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, karlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta namaz kıldığını görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, düzenin kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerinde namaz kılmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın içinde namaz kılmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında mezarda namaz kılmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir