AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda karınca görmek

Kahve falında mezarda karınca görmek

Kahve falında mezarda karınca görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, aradaki buzları eriteceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda karınca gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında mezarlıkta karınca görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarda karınca görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, birçok iş teklifi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karıncaların öldüğünü görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına işarettir.

Kahve falında karıncalı ağaç görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulur.

Kahve falında renkli karınca görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında evinde karınca yuvası görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Kahve falında arı ve karınca görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında karınca ölüsü görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir