AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncaların öldüğünü görmek

Kahve falında karıncaların öldüğünü görmek

Kahve falında karıncaların öldüğünü görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncaların öldüğünü gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Kahve falında karınca öldürmeye çalışmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karıncayı öldürmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında karınca sürüsünü öldürmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında karınca öldürmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işarettir.

Kahve falında karıncaları öldürmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında uçan karınca öldürmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah karınca öldürmek lüks içinde olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı karınca öldürmek musibetlerin yaşanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir