Kahve falında mezara okumak

Kahve falında mezara okumak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, hayata küseceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, başa iş açacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara okumak gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Kahve falında mezara fatiha okumak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta fatiha okumak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın başında dua okumak hüsrana uğratacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar okumak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta sure okumak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ihlas okumak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.