AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta sure okumak

Kahve falında mezarlıkta sure okumak

Kahve falında mezarlıkta sure okumak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta sure okumak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Kahve falında mezarlıkta sure okumak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda sure okumak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta fatiha suresini okumak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin suresinin son ayetini okumak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adiyat suresi okumak işlerin sürekli büyüyeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşirah suresi okumak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında necm suresini okumak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kuran suresi okumak yeni alanlara yöneleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir