AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yolu görmek

Kahve falında mezar yolu görmek

Kahve falında mezar yolu görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, kalabalık günler geçirileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar yolu gördüyseniz:

  • Gireceğiniz farklı ortamlar sizi canlandırabilir.

Kahve falında mezar yolu görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık yolu görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işarettir.

Kahve falında yol kenarında mezar görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolun bozuk olduğunu görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işarettir.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta yol bulmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolu kapalı görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık yol görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir