AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık yolu görmek

Kahve falında mezarlık yolu görmek

Kahve falında mezarlık yolu görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, işlerinden de geri kalacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık yolu gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık yolu görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yol kenarında mezar görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yolu görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yol görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında stabilize yol görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında yolu kapanmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında araba yol görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yol yürüdüğünü görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir