AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden ayırmak

Kahve falında sevdiğinden ayırmak

Kahve falında sevdiğinden ayırmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, iftiraya uğrayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, aile içinde husumet gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden ayırmak gördüyseniz:

  • Romantik jestler iyi bir ilişkiyi besleyebilir.

Kahve falında sevdiğinden ayırmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını ortadan ayırmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında iki sevgiliyi ayırmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında denizi ikiye ayırmak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi ayırmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalettir.

Kahve falında et ayırmak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski elbiseleri ayırmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir