AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve suyu vermek

Kahve falında meyve suyu vermek

Kahve falında meyve suyu vermek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında meyve suyu vermek gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Kahve falında karışık meyve suyu içmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında meyve suyu satın almak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meyve suyu satmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı meyve suyu görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve suyu görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve su görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve suyu ikram etmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir