AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana aşık olmak

Kahve falında aslana aşık olmak

Kahve falında aslana aşık olmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında aslana aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Kahve falında aslana aşık olmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında azraile aşık olmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir erkeğe aşık olmak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine aşık olduğunu görmek zaferlere doymayacağına, doyasıya sefasını süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kadını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi kıskanmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle gezmek kulluk görevini ihmale edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir