AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine aşık olduğunu görmek

Kahve falında birine aşık olduğunu görmek

Kahve falında birine aşık olduğunu görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında öğretmene aşık olmak ufkunun açılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir erkeğe aşık olmak kısmetinin de açılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında aşık olunan kızı görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aşık çift görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden başkasına aşık olmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında birine aşık olmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir