AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve aşılamak

Kahve falında meyve aşılamak

Kahve falında meyve aşılamak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve aşılamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında meyve aşılamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında ağacı aşılamak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına inanılır.

Kahve falında ağaç aşılamak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında fidan aşılamak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işarettir.

Kahve falında aş aşılamak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil meyve bahçesi görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve kurdu öldürmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir