AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve arabası görmek

Kahve falında meyve arabası görmek

Kahve falında meyve arabası görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve arabası gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında araba dolusu meyve görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve arabası görmek çok üzüleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden meyve almak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk meyve yemek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında meyveli yoğurt görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, dileklerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında meyve suyu görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Kahve falında saksıda meyve ağacı görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı meyve toplamak gülen yüzünün hiç solmayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir