AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsiminde şeftali görmek

Kahve falında mevsiminde şeftali görmek

Kahve falında mevsiminde şeftali görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, bilincin artacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında mevsiminde şeftali gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mevsimsiz şeftali görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalettir.

Kahve falında mevsiminde şeftali görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mevsimsiz şeftali yemek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsim dışı karpuz yemek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki mevsim görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsim görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimsiz çilek görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir