AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek çağırmak

Kahve falında köpek çağırmak

Kahve falında köpek çağırmak başarıların çoğalacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında köpek çağırmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Kahve falında köpek çağırmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına inanılır.

Kahve falında polis çağırdığını görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen yakınının çağırdığını görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına inanılır.

Kahve falında anneyi çağırmak kendini her konuda geliştireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün seni çağırdığını görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin çağırdığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, günahtan temizlenmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında düğüne çağırmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulur.

Kahve falında ruh çağırdığını görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir