AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve yavrusunu görmek

Kahve falında aslan ve yavrusunu görmek

Kahve falında aslan ve yavrusunu görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, evliliğinde mutlu olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Olumlu fırsatların takibini yapmalısınız, aktif olun.

Kahve falında küçük aslan yavrusu görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan yavrusu bulmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulur.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru erkek aslan görmek sıhhat ve huzur bulacağına, aile saadetinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulur.

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında aslan yavrusu doğurmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, mekân değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan ve aslan yavrusu görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir