AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük aslan yavrusu görmek

Kahve falında küçük aslan yavrusu görmek

Kahve falında küçük aslan yavrusu görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, evini ve ailesini unutacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük aslan yavrusu gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında küçük aslan yavrusu görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret eder.

Kahve falında küçük aslan görmek hayırlı günlerin geleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında aslan yavrusu bulmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında yavru aslan görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan ve yavrusu görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Kahve falında yavru erkek aslan görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir