AnaSayfa / Genel / Kahve falında meşe ağacı görmek

Kahve falında meşe ağacı görmek

Kahve falında meşe ağacı görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meşe ağacı gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında meşe ağacı görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meşe palamudu görmek asık yüzlerin güleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meşe odun görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında meşe odunu toplamak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meşe toplamak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında meşe palamudu toplamak strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında meşe odunu görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında meşe kömürü görmek dertlerin günden güne artacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir