AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden kaymak

Kahve falında merdivenden kaymak

Kahve falında merdivenden kaymak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden kaymak gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Kahve falında merdivenden kaydığını görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden kaymak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, daha sonra işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında merdivenlerden kaymak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kaybolan cüzdan görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında parkta kaymak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin para kaybettiğini görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybolan kediyi bulmak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir