AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan kediyi bulmak

Kahve falında kaybolan kediyi bulmak

Kahve falında kaybolan kediyi bulmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan kediyi bulmak gördüyseniz:

  • Ani tepkileri veya anlık tutarsızlıkları en iyi şekilde yönetmeyi başarabilirsiniz.

Kahve falında kaybolan kediyi bulmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalettir.

Kahve falında kaybolan bileziği bulmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin parayı bulmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan bir şeyini bulmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında kaybolan bebeği bulmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiği bir eşyayı bulmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan saati bulmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaybolan eşyayı bulmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir