AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan oynamak

Kahve falında aslan oynamak

Kahve falında aslan oynamak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında aslan oynamak gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında aslanla oyun oynamak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan oynamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanla oynamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında aslan ayı görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş aslan görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanla sarılmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından ısırılmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında tüysüz aslan görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir