AnaSayfa / Genel / Kahve falında merak edileni görmek

Kahve falında merak edileni görmek

Kahve falında merak edileni görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında merak edileni gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Kahve falında merak edilmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merak ettiğini görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında merak edileni görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merak ettiğin şeyi görmek kötü günler görüleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına inanılır.

Kahve falında merak etmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında birini merak etmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek eti yiyen görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir