AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek eti yiyen görmek

Kahve falında köpek eti yiyen görmek

Kahve falında köpek eti yiyen görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına inanılır.

Kahve falında köpek eti yiyen gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü köpek eti yemek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında köpek hediye edilmesi görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek eti yiyen birini görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında köpek etini yemek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğe et atmak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında köpek eti yediğini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin itaat ettiğini görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir