AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini merak etmek

Kahve falında birini merak etmek

Kahve falında birini merak etmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hoşluk içinde olacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Kahve falında birini merak etmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Kahve falında merak etmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Kahve falında merak ettiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet eder.

Kahve falında merak edilmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kısmetin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında merak ettiğin şeyi görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, büyük bir mala sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birini merak etmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merak edileni görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir