AnaSayfa / Genel / Kahve falında memenin açıldığını görmek

Kahve falında memenin açıldığını görmek

Kahve falında memenin açıldığını görmek işlerini yoluna koyacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında memenin açıldığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında memesinin açıldığını görmek güven kaybı yaşanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında memenin açıldığını görmek karlı işlere gireceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni açılmış yol görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bütçesinin küçüleceğine inanılır.

Kahve falında başörtülü birinin açıldığını görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açılmış kırmızı gül görmek çok para kazanılacağına, dertlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın açıldığını görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir