AnaSayfa / Genel / Kahve falında melekten bir şey almak

Kahve falında melekten bir şey almak

Kahve falında melekten bir şey almak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, düşmanlarını alt edeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında melekten bir şey almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Kahve falında melekten bir şey almak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında koruyucu melek görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında melek gölgesi görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında nurdan melek görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kadın melek görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, can bulacağına delalettir.

Kahve falında gökte melek görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında melek indiğini görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan melek görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir