AnaSayfa / Genel / Kahve falında meleklerle çalışmak

Kahve falında meleklerle çalışmak

Kahve falında meleklerle çalışmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hedeflere ulaşamayacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında meleklerle çalışmak gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında meleklerle çalışmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytan ve melek görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında melek sesi duymak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında meleklerin uçtuğunu görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında melek biblosu görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında melek kanadı takmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Kahve falında meleğin uçtuğunu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında azrail meleğini görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir